Santal 33 is zonder twijfel een van de meest iconische geuren van de afgelopen jaren. Deze luxe geur van het merk Le Labo heeft een enorme fanbase over de hele wereld.

Het enige nadeel van deze geur is echter de prijs: Santal 33 is namelijk behoorlijk prijzig en daardoor niet voor iedereen betaalbaar.

Gelukkig is er nu een betaalbare optie beschikbaar die net zo lekker ruikt en zelfs viraal gaat op social media: de smell-a-like van Santal 33 door Sentir Parfum.

In dit artikel lees je alles over deze populaire geur en waarom het een geweldig alternatief is voor de dure Le Labo Santal 33.

De hype rondom Le Labo Santal 33

Le Labo Santal 33 is een populaire unisex-geur die voor het eerst werd uitgebracht in 2011. Het is een houtachtige, aromatische geur die doet denken aan een boswandeling op een warme zomerdag. De geur heeft noten van sandelhout, cederhout, kardemom, iris en violet, waardoor het een complexe en verfijnde geur is.

Het werd al snel een favoriet onder celebrities en modebewuste mensen, en is nu een van de meest iconische geuren van de afgelopen jaren.

Le Labo Santal 33 is een populaire geur onder celebrities

Le Labo Santal 33 is al jaren een favoriete geur onder celebrities. Beroemdheden als Justin Bieber, Ryan Reynolds, en Emma Stone zijn allemaal gespot met de geur en hebben er hun liefde voor uitgesproken.

Zelfs de voormalige president Barack Obama is fan van de geur en zou het zelfs als zijn kenmerkende geur hebben gedragen tijdens zijn presidentschap.

De populariteit van de geur onder celebrities heeft bijgedragen aan de wereldwijde bekendheid van de geur en heeft ervoor gezorgd dat het een van de meest iconische geuren van de afgelopen jaren is geworden.

Maar het feit dat de geur zo populair is onder beroemdheden betekent niet dat het buiten het bereik ligt van gewone mensen.

De beste Santal 33 smell-a-like op de markt: Sentir’s Cabin Heritage

Ben je op zoek naar een betaalbaar alternatief voor de populaire geur van Le Labo Santal 33? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Sentir Parfum’s Cabin Heritage is de beste smell-a-like op de markt en is verkrijgbaar voor slechts €14,95 per flesje. Bovendien kan je, als je er 3 koopt, profiteren van 30% korting waardoor ze zelf nog maar €10,45 per flesje zijn!

Dit maakt het een van de meest betaalbare alternatieven voor de populaire geur van Le Labo Santal 33.

Sentir Cabin Heritage dupe parfum, geïnspireerd door Le Labo Santal 33
Sentir Cabin Heritage, inspired by Santal 33 by Le Labo.

Het compacte reisformaat van de flesjes zorgt ervoor dat je de geur gemakkelijk mee kunt nemen, waar je ook gaat. Of je nu op reis gaat, naar kantoor, of gewoon naar een afspraak, je hebt altijd de geur van Santal 33 bij je met Cabin Heritage.

Ontdek nu deze betaalbare smell-a-like en geniet van dezelfde heerlijke geur als het origineel, zonder de hoge prijs te hoeven betalen.

Wat zijn de voordelen van deze parfum?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van deze Cabin Heritage. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Betaalbaarheid: het grootste voordeel van deze vergelijkbare parfum is dat het goedkoop is en toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een geur die net zo lekker ruikt als het origineel.
  • Dezelfde geurnoten: de parfum heeft dezelfde geurnoten als het origineel, waardoor het een perfect alternatief is voor mensen die de originele geur niet kunnen betalen.
  • Langdurige geur: de parfums van Sentir zijn échte Eau de Parfums waardoor ze heel de dag mee gaan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ze in 2 uurtjes vervliegen, zoals de meeste goedkope parfums.
Sentir dupe parfum, geïnspireerd door Tom Ford, Le Labo Santal 33, Creed en nog veel meer.

Waar kun je Cabin Heritage kopen?

Je kunt Sentir Parfum’s Cabin Heritage gemakkelijk bestellen op de webshop van Sentir zelf.

Bovendien biedt Sentir gratis verzending aan bij bestellingen binnen Nederland en leveren ze binnen 1-2 dagen. Dit betekent dat je snel van de heerlijke geur kunt genieten zonder de deur uit te hoeven.

Bestel nu jouw flesje Cabin Heritage en ontdek waarom deze smell-a-like parfum zo populair is geworden!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *